Projektledning

Projektledare • Bygga hus

Ni har idéen - vi projektleder

Oavsett om du är privatperson eller en entreprenör så kan du anlita oss för att projektleda ert bygge. Vi är projektledare för enskilda villor men också för hela områden med nya bostäder eller industrifastigheter.

En trevlig och ekonomisk byggresa

Många som vill bygga ett egenritat hus (oftast tillsammans med en arkitekt) anlitar oss för att få hjälp med hela byggresan. Vi som projektledare hjälper er med allt från att hitta en bra arktitekt till att upphandla entreprenörer till projektet.

Att anlita oss besparar dig inte sällan pengar. Vi vet vilka priser som är rimliga och bistår dig med att ifrågasätta priser gentemot leverantörer och entreprenörer, materialval och lösningar som annars kan bli kostsamma för dig som byggherre.

Vi som projektledare är bra på att samarbeta, lösa eventuella konflikter, tids- och kostnadseffektiva. Förutom detta har vi ett  brett kontaktnät med seriösa och duktiga entreprenörer som också månar om att kundens resa blir så bekväm som möjligt.

Vi är er projektledningskonsult

Oavsett storlek på ert byggprojekt så kan vi vara er projektledningskonsult. Fördelen med att ta in oss som extern projektledare är att vi har ett nytt perspektiv och ett annat kontaktnät. Vi är lätta att samarbeta med och sätter stort värde på att vara lätttillgängliga och nåbara.

Detta är viktigt för oss som projektledare

Mitt namn är Daniel Östlund

Vi hjälper er med:

Kontakta mig