Besiktning

Entreprenadbesiktning • Slutbesiktning • Hus • Statusbesiktning

Entreprenadbesiktning

För att du som byggherre (kund) ska känna dig trygg med vad du köper av din entreprenör bör du göra en entreprenadbesiktning. Den sker när bygget är klart och precis innan det är dags att flytta in eller börja nyttja det utrymme som byggts.

När vi besiktar en entreprenad är vi alltid noggranna, tydliga  och opartiska.

Vi ser till att besikta att allt som entreprenören gjort är fackmannamässigt utfört och att alla toleranser hållts. T.ex. att en vägg inte lutar mer än den får. Att det är fackmannamässigt utfört inkluderar också att allt är estetiskt tilltalande. Vi som entreprenadbesiktningsman hjälper dig helt enkelt att kontrollera att du som byggherre fått den produkt som du beställt.

För dig som entreprenör är det en kvalitetsstämpel att lämna ifrån dig ett besiktat projekt. Många seriösa entreprenörer kontaktar oss för hjälp med besiktning av deras projekt. Förutom att din kund blir säker på att det den beställt håller en viss kvalitet blir också du som entreprenör trygg i vad du säljer till din kund.

Statusbesiktning​

En statusbesiktning behöver du om du t.ex. ska köpa ett begagnat hus. Du som privatperson, företagare eller mäklare kan anlita oss för att få en helt oberoende och objektiv besiktning och utlåtande av husets rådande status. Vi går igenom hela huset och ger vårt utlåtande om alla husets rum, övriga utrymmen, grund, vind och tak (det som är möjligt att se). Självklart gör vi också fuktmätningar.

En statusbesiktning får dig som köpare att känna dig trygg och säker på vad du köper. Men inte helt sällan blir vår besiktning underlag för att du inte köper objektet du varit intresserad av och därmed skyddar dig från att köpa ett sämre objekt än du först trodde.

Vad gör vi vid en besiktning ?

Entreprenadbesiktning

Statusbesiktning

Mitt namn är Daniel Östlund

Vi hjälper er med:

Kontakta mig