Om oss

Byggkonsult • Nykvarn

Er Byggkonsult i Nykvarn

Er Byggkonsult i Nykvarn startade år 2015. Till en början så anlitades vi huvudsakligen som kontrollansvarig men så småningom breddades verksamheten med projektledning av entreprenader. Nu är projektledning vår största gren. Vi har erfarenhet av byggprojekt i storleksordningen; en enskild villa till ett nytt bostadsområde med 500 lägenheter.

Vi på Er byggkonsult i Nykvarn är det mindre företaget med de stora musklerna och breda kontaktnätet.

Daniel Östlund - ägare & byggkonsult

En konsult med gedigen erfarenhet för din trygghet

Med en bakgrund som snickare med yrkesbevis, entreprenör, anställd arbetschef på PEAB och sista anställning som arbetschef på Andersson & CO är Daniel Östlund en erfaren byggkonsult. Daniel har också varit anställd konsult på EBAB.

-För mig är det viktigt att mina kunder uppfattar mig som noggrann och ambitiös. Jag vill hjälpa mina kunder att förstå vad de beställer men också vad de har rätt att förvänta sig av sin entreprenör. Den bästa byggresan som privatperson kan man få om man anlitar mig redan från början när idéen uppstår. Då kan jag hjälpa till med allt från bygglovsansökan, projektledning, kontrollansvarig till besiktning av entreprenaden.

-För många som bygger sitt första hus är det ens största affär i livet. Jag vill hjälpa våra kunder att minimera riskerna och göra byggprojektet så ekonomiskt och effektivt det bara går. Vi säkerställer att alla avtal och villkor är sjyssta och enligt reglerna.

Medarbetare

Daniel Östlund

Ägare & byggkonsult

Tel: 070-68 66 111

Mail: daniel@erbyggkonsult.se

Hemsida: www.erbyggkonsult.se

Rickard Uske

Kontrollansvarig behörighet N & projektledare

Tel: 070-31 38 042

Mail: rickard@erbyggkonsult.se

Hemsida: www.erbyggkonsult.se

Maria Karlsson

Kontor & administration

Telefon: 0708- 725 535 

Mail: kontor@erbyggkonsult.se

Hemsida: www.erbyggkonsult.se

Mitt namn är Daniel Östlund

Vi hjälper er med:

Kontakta mig