Hjälp med bygglov

Hjälp med bygglov • Sörmland

Byggherre? Vi hjälper dig med bygglov

Redan när du får idén om att bygga ett nytt hus är det bra att kontakta oss. Vi vet vad du får bygga och hur vi ska göra det och hjälper er från idé till beviljat bygglov.

Förutom att vi har ett brett kontaktnät av arkitekter, konstruktörer och installationsprojektörer så hjälper vi till att se att bygglovsritningar och övriga handlingar har så goda förutsättningar som möjligt att få ett beviljat bygglov. 

Vår erfarenhet och djupa kunnande inom projektering och konstruktion gör att det sällan blir frågetecken och oklarheter från kommunens sida. Vi ser till att ritningar är anpassade till detaljplanen och att toleranser och konstruktionsdetaljer är enligt reglerna.

Hjälp med bygglov för företag och bostadsrättsföreningar

Ska ni som företag eller bostadsrättförening ansöka om bygglov? Vi hjälper gärna till genom hela processen. Förutom hjälp med bygglov hjälper vi gärna till med projektledning av hela projektet. Våra kunskaper som kontrollansvarig, besiktning, projektledning och bygglov gör oss till en trygg partner vid ert byggprojekt.

Vi vet i ett tidigt stadie vad som är möjligt eller inte möjligt att göra. Men också vad som är tillåtet eller inte tillåtet. Allt för att bespara er tid och pengar.

Hör gärna av dig oss!

Det här kan vi hjälpa er med inom bygglov

Mitt namn är Daniel Östlund

Vi hjälper er med:

Kontakta mig